JvG Tuinen


Welkom op onze website!

JvG Tuinen is een allround hoveniersbedrijf te Zeeland (het kleine dorpje langs Uden) dat zijn service en diensten sinds juli 2009 aanbied aan de particuliere markt. Dankzij deze goede service en kwaliteit van werken hebben we een mooie klantenkring opgebouwd. Toch zijn onze voornemens om verder te groeien op de particuliere markt. Onze aandacht gaat voornamelijk uit naar de particuliere markt, vanwege het persoonlijke contact met mensen. Uiteraard zijn ook bedrijven welkom binnen ons bedrijf om van onze diensten gebruik te maken. De regio waar wij werkzaam in zijn is vanaf Zeeland tot en met ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven, en de andere kant op tot aan Nijmegen.

Neemt u ook eens een kijkje op de andere pagina’s van onze site. Hierin worden de diverse aspecten verder toegelicht, en op de fotopagina kunt u diverse uitgevoerde opdrachten bekijken. Ook kunt u via links naar de site van onze toeleveranciers en Partners at Work!

Kortom, groeit het u boven de pet, bel JvG Tuinen…………wij maken het!


Hovenier Helpt

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt. Een week lang zetten wij ons geheel belangeloos in om hulpbehoevende mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw, die slecht ter been is, met een onderhoudsbeurt aan de tuin door ons bedrijf. Hovenier Helpt wanneer u een goede daad wil doen!

Lees meer >>>