Ontwerp en advies


Mocht u plannen hebben om een nieuwe tuin te realiseren of uw bestaande tuin te renoveren, dan zijn wij daarbij graag uw partner. Op basis van onze ruime ervaring kunnen wij in eigen beheer een prima tuinontwerp voor u realiseren. Daarbij streven we naar ‘maatwerk’, geheel afgestemd op uw unieke situatie en wensen.

tuinontwerp_jvg

Hoe gaan we hierbij te werk?

  • Ieder project, groot of klein, geven we alle nodige aandacht.
  • Bij alle nieuwe projecten, klein of groot, maken we allereerst een inventarisatie van de wensen van onze opdrachtgever.
  • Vervolgens leggen we op korte termijn een globaal schetsplan met sfeerimpressies voor.
  • Bij het bespreken van deze ontwerpschets, ontvangt u ook een offerte op maat. Immers is een leuk tuinontwerp pas echt leuk als dit binnen uw budget past.
  • Wanneer dit aansluit bij de ideeën van onze opdrachtgever gaan we, indien gewenst en tegen kostprijs, over tot een definitieve ontwerp.
  • De meeste klanten krijgen bij ons al groene vingers met het schetsontwerp.

Wilt u ook een 3D Tuinontwerp? Wij horen het graag.

Bel: 06-27212930 – info@jvgtuinen.nl

Uiteraard krijgt u bij deze bespreking ook onze gedachten van het ontwerp te horen en geven we ook adviezen hierbij. Denkt u dan aan bepaalde materiaalkeuzes, beplanting.

Heeft u bijzondere wensen op architectonisch gebied dan kunnen wij  een beroep doen op een gerenommeerd tuin- en landschapsarchitect.  Hier werken wij met regelmaat mee samen, en deze kan uw ontwerp ook perfect verder uitwerken.

Ook kunt u bij ons terecht voor alleen advies op maat omtrent uw tuin. Indien u ergens een probleem heeft in de tuin, dan komen wij graag bij u langs om deze problemen te bekijken en om uw uiteraard een oplossing te bieden. Ook voor een goed beplantingsplan, bemestingsadvies of een snoei en onderhoudsschema bent u bij ons aan het juiste adres.

Impressies tuinontwerp: